Benefiet Biodanza avond voor het Rode Kruis

zaterdag 23 december van 20.00 – 22.00 uur

WEESP – Marlie Wetemans organiseert een benefiet dansavond ‘Dansen voor vrede’ (Biodanza). De gehele bijdrage gaat deze keer naar het Rode Kruis.

Een tijd geleden heeft ze eveneens een benefiet georganiseerd, toen voor Oekraïne, en daarmee ruim 1300 euro bijeen gedanst. Wetemans voelde nu opnieuw de noodzaak om een benefiet te organiseren. Het SAW gebouw op Papelaan 126B biedt de zaal voor dit evenement gratis aan. Ze laat weten: “In deze donkere tijd, in een donkere wereld verspreiden wij het licht. Om zelf het licht te zijn, om elkaar aan te kunnen steken, daarom dansen wij.”

Biodanza betekent letterlijk de dans van het leven en is een goed gefundeerd systeem voor gezondheid, integratie en persoonlijke ontwikkeling. Dit alles op de klanken van onder andere salsa, jazz, pop, klassieke, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse muziek. Hierdoor kom je op een ongedwongen manier in contact met jezelf, de ander en de groep.

De Benefiet Biodanza avond met verschillende biodanzadocenten (Marlie Wetemans, Els Boon, Miranda van Keulen, Jan Kerkhoven en Minco Ruiter) vindt plaats op zaterdag 23 december van 20.00 – 22.00 uur, inloop vanaf 19.40 uur.

Je bijdrage, naar eigen inschatting of draagkracht, is erg welkom. Deze gaat naar het Rode Kruis voor de oorlogen in de wereld.